Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 20/09/2017

Κατηγορίες για απόπειρα φόνου αντιμετωπίζει μια Αφρικανή νταντά που βιντεοσκοπήθηκε να πετά βίαια ένα μωρό στην κούνια του.

Η μητέρα του παιδιού, Άνμαρι Θέρον, έστησε μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιό του όταν διεπίστωσε μελανιές στο λαιμό, τους ώμους και κάτω από τα πόδια της μικρής Λάιλα-Δανάης.

Το βίντεο που γυρίστηκε στο σπίτι της στη Ναμίμπια της νότιας Αφρικής, δείχνει την άσπλαχνη νταντά να κακομεταχειρίζεται το βρέφος και να το πετά σαν άψυχη κούκλα μέσα στην κούνια του.

 

«Έπαθα σοκ όταν το είδα. Αρνιόμουν επί μέρες να κοιμηθώ, να φάω και να πιω μετά απ’ αυτό», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα. «Είναι δύσκολο να φανταστώ πόσον καιρό συμβαίνει αυτό»...

Η Άνμαρι, διευθύντρια μάρκετινγκ σ’ ένα ξενοδοχείο στη Ναμίμπια, και ο άντρας της, Γιόχαν, ενημέρωσαν την αστυνομία και η νταντά συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή. Την Δευτέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο γι α να της απαγγελθούν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου, επίθεση και απόπειρα φόνου και διετάχθη η κράτησή της μέχρι τον Οκτώβριο χωρίς δυνατότητα καταβολής εγγύησης.

H Άνμαρι Θέρον, ο σύζυγός της Γιόχαν κι η κορούλα τους Λάιλα-Δανάη

Με μια ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα ζήτησε συγνώμη από την κορούλα της και ευχαρίστησε όσους εξέφρασαν τη στήριξή τους στην οικογένεια.

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis