Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 11/02/2020

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για τη δράση του  του «Τοξοβόλου» και των άλλων δύο συλληφθέντων γυναικών της Αγίας Παρασκευής προχώρησε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας. 

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Ντούμας εμφανίστηκε σίγουρος για την ύπαρξη κι άλλης «γιάφκας», όπου έκρυβαν τον οπλισμό. «Υπάρχει διαχειριστής σίγουρα! Η γνωστοποίηση από την αστυνομία των στοιχείων των συλληφθέντων οδήγησε στη δεύτερη γιάφκα. Τα ευρήματα στο κρησφύγετο στα Σεπόλια δείχνουν ότι υπάρχει τρίτος χώρος. Υπάρχει οπλισμός που δεν έχει βρεθεί».

Και δικαιολόγησε την άποψή του εξηγώντας πως: «Οι ληστείες δεν γίνονται με τόξα αλλά με οπλισμό. Θα είναι το επόμενο εύρημα της αστυνομίας, αν δεν έχουν προλάβει να τον φυγαδεύσουν. Πάντως τα στοιχεία που έχουν βρεθεί έως τώρα, δείχνουν ότι βρίσκονται σε πανικό και αποδρομή, μας κάνει αισιόδοξους για τη συνέχεια των ερευνών». 

Ο κ. Ντούμας ισχυρίστηκε ότι υπάρχει «μια γιάφκα ακόμα και πρόσωπα. Υπάρχει δίκτυο προσώπων.  Η σύνδεση με τον αρχηγό και τον διοργανωτή την κ. Ρούπα, η οποία έχει καταφέρει και έχει φτιάξει σχολή με τέτοιου είδους ανθρώπους».

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis