Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:37 | 08/04/2020

Την προσαρμοστικότητα της πλειονότητας των πολιτών στα μέτρα εξήρε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, κληθείς να σχολιάσει την εξέλιξη των αστυνομικών ελέγχων για την τήρηση της εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην ελληνική επικράτεια και μάλιστα ενόψει Πάσχα.

«Τα 1.500 πρόστιμα σε μια μέρα δεν είναι τεράστιος αριθμός, αν αναλογιστούμε την καθημερινότητα και την επιβολή προστίμων όλες τις προηγούμενες μέρες. Νομίζω ότι οι πολίτες ανταποκρίνονται άψογα, αλλά υπάρχει μπροστά μας το μεγάλο στοίχημα, η μάχη των μαχών: η αποτροπή της αθρόας κίνησης πολιτών προς την επαρχία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ντούμας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Έχει αποτυπωθεί μια μεγάλη, τεράστια, διάθεση να φύγουν και να μετακινηθούν προς την επαρχία πολίτες» τόνισε, συμπληρώνοντας πως λαμβάνονται μέτρα ώστε αυτό να μην γίνει.

«Έχουμε δει τους πονηρούς που βάζουν το χάρτη κάτω και ψάχνουν παρακαμπτήριες οδούς, ώστε να αποφεύγουν τους ελέγχους και τα διόδια. Σας γνωστοποιώ ότι οι έλεγχοι θα είναι πολλοί και θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε αυτούς που επιβάλλεται να μετακινηθούν. Οι πονηροί αυτοί δεν θα μπορούν να επιστρέψουν...Ακόμη κι αν ξεπεράσουν τους ελέγχους αρχικά θα τους βρουν μπροστά τους στην επιστροφή», προειδοποίησε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών.

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis