Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 17/02/2020

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη των αλλοδαπών που δολοφόνησαν έναν μετανάστη σε συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας, ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας. «Αυτοί θα συλληφθούν , η αστυνομία θα τους εντοπίσει και θα τους συλλάβει» είπε.

Ωστόσο μιλώντας στον Σκάι, παραδέχθηκε ότι «είναι δύσκολο να ελεγχθούν οι περιοχές της στο κέντρο της Αθήνας που τις έχουν καταλάβει χιλιάδες αλλοδαποί», και εξήγησε: «εκεί έχουν δημιουργηθεί κοινωνίες αλλοδαπών, αχαρτογράφητων μεταναστών, δεν υπάρχουν πουθενά τα ονόματά τους, είναι παράνομοι. Εκεί φύεται η εγκληματικότητα».

Ο κ. Ντούμας υποστήριξε ότι «όλα γίνονται μπροστά στα μάτια της  Πολιτείας. Το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι απλά και δεν είναι όλα στην ευθύνη της αστυνομίας. Το παρεμπόριο είναι ευθύνη των οικονομικών ελεγκτών, για τους ναρκομανείς πρέπει να δημιουργηθούν δομές. Του διακινητές τους πιάνουμε και από το Τμήμα πάνε στον Εισαγγελέα, αφήνονται ελεύθεροι  και επιστρέφουν εκεί».

Ισχυρίστηκε δε ότι «στην Ελλάδα έχει έρθει η... αφρόκρεμα των εγκληματιών. Και φέρνουν πολλά αδικήματα από τον... πολιτισμό της χώρας τους, όπως σεξουαλικής φύσεως».

Παράλληλα έκανε λόγο για «ατιμωρησία».  «Αν ήθελε η Πολιτεία να τιμωρούνται, να φυλακίζονται δεν θα έφτιαχνε νόμους να μην τιμωρούνται. Θα έφτιαχνε φυλακές και θα αυστηροποιούνταν οι νόμοι. Αν θέλαμε να τελειώσουμε αυτό το έγκλημα θα τους κλείναμε φυλακή».

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis