Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:04 | 22/03/2018

Οι πτωχοί συγγενείς του κλάδου και η πτώση των ηρώων. Και επιτρέψτε μου έτσι να αποκαλώ στα πλαίσια της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου τους Βητάδες. Τους αποδεδειγμένα καταξιωμένους στην συνείδηση του κόσμου αλλά και του κλάδου ανθρώπους τα παιδιά – κλοτσοσκούφια, για όλες τις δουλειές, που δεν κάνουν τίποτα και που τα κάνουν όλα, πιο πολλά από τους πολλούς.

Άρθρο της Αναστασίας Νέστορος Ντέρου
μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης.

Χρόνια τώρα τέθηκε σε εφαρμογή η διαδικασία της απαξίωσης και της οικονομικής και βαθμολογικής εξέλιξης των ανθρώπων που έχουν, με αγάπη, δώσει την ψυχή τους. Πρόκειται για μια κατάφορη αδικία και δεν είναι τωρινή αλλά συνεχίζει! Προβείτε άμεσα στην απολάσπωση του αδικημένου βητά με νεύρο και σκληροπυρηνική ευλάβεια. Αποδώστε το ελάχιστο σέβας που του αρμόζει. Δεν το έκαναν οι προηγούμενοι, κάντε εσείς την διάφορα. Επανεξετάσετε στα πλαίσια της δικαιοσύνης και αποδώστε με εξισορροπητική διάθεση και με ζωηρό αίσθημα την αξία που του αρμόζει. Ο εργασιακός μεσαίωνας κάποτε πρέπει να καταρρεύσει. Η αδικία είναι μεγάλη και με τα χρόνια τείνει να γίνει δυσαναπλήρωτη.

Αλλιώς κάπως έτσι θα πεθάνουν οι βητάδες. Οι βητάδες στις μηχανές, οι βητάδες στα γήπεδα, οι βητάδες στα δικαστήρια, οι βητάδες στις παρελάσεις, οι βητάδες στις πορείες, οι βητάδες σε χρέη δημοσίου κατηγόρου, οι βητάδες γραμματείς, οι βητάδες στα περιπολικά, οι βητάδες σκοποί, οι βητάδες στα τροχονομικά, οι βητάδες διεκπεραιωτές σε πάσης φύσεως θέματα, οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ βητάδες ΔΑΣΚΑΛΟΙ στα νεούλια, οι βητάδες παντογνώστες – πανταχού παρών, οι βητάδες και της Παναγιάς τα μάτια. Και τα παιδάκια μην λιώσουν από μια στάλα βροχής γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχουν οι βητάδες!

Ο βητάς ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο χάσμα της παλαιάς αστυνομίας με τα παιδιά της τεχνολογίας και που αυτόματα προσάρμοσε και αυτός με ευελιξία τα γονίδια του στην τεχνολογία και τα κατάφερε. Χωρίς τον δάσκαλο βητά ουδείς κρατάει αστυνομία. Οι βητάδες του φιλότιμου άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό του πολίτη. Οι βητάδες με την μεγαλύτερη ακαδημαϊκή μόρφωση του πεζοδρομίου, που ναι μεν γνωρίζουν γράμματα και γραφή αλλά εσείς τους θέλατε και τους θέλετε για τους δικούς σας λόγους αγραμμάτους.

Δεν είναι αγράμματοι κύριοι οι βητάδες. Κάποτε ναι ήταν, αλλά την εποχή της χωροφυλακής. Ντροπή στην πολιτεία για την εξαθλίωση και την απαξίωση του βητά.

 katechaki.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis