Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 29/11/2016

Στο πολυτελές αρχοντικό του Ντόναλντ Τραμπ, Mar-a-Lago στο Palm Beach της Φλόριδας, βρέθηκε η οικογένεια του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα για να εορτάσει την ημέρα των Ευχαριστιών.

Ο 10χρονος Μπάρον Τραμπ είναι ο μικρότερος γιος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου από τον γάμο του με την τρίτη σύζυγό του Μελάνια. Ο Μπάρον θέλησε να παίξει στις διακοπές των Ευχαριστιών και μαζί με άλλα παιδιά βγήκε στο γρασίδι στο πίσω μέρος της εντυπωσιακής κατοικίας του πατέρα του. Όμως, σε κάθε του βήμα δίπλα του υπήρχαν βαριά οπλισμένοι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών ενώ ένα σκάφος της ακτοφυλακής περιπολούσε στην περιοχή.



Ο μικρός Μπάρον φορούσε λευκό σορτς και λευκό μπλουζάκι και ένα κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ, όμοιο με αυτά που μοίραζε ο Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική του εκστρατεία και έγραφαν το σλόγκαν «Make American Great Again» (Να κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη). Τρεις άνδρες της φύλαξης του Μπάρον ήταν πολύ κοντά του και παρακολουθούσαν κάθε του κίνηση ενώ σε μια φωτογραφία ο 10χρονος φαίνεται να χαιρετά το σκάφος της ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με το NBC News, συνολικά 150 άνδρες ήταν στην φύλαξη της οικογένειας Τραμπ στις διακοπές των Ευχαριστιών στο Palm Beach ενώ όταν η οικογένεια έφθασε στο θέρετρο οι δρόμοι έκλεισαν για να περάσουν τα 45 αυτοκίνητα που την συνόδευαν, μεταξύ των οποίων λιμουζίνες και ένα όχημα της πυροσβεστικής.



Όταν τον Ιανουάριο ο Ντόναλντ Τραμπ θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο 900 άνδρες των μυστικών υπηρεσιών θα προστατεύουν τον ίδιο και τα 17 μέλη της οικογένειάς του σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, αφού η Μελάνια και ο γιος του ζευγαριού Μπάρον, δεν θα μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον, αλλά θα εξακολουθούν να κατοικούν στο πολυτελές διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, στον περίφημο Trump Tower. 

Υπολογίζεται ότι το κόστος φύλαξης του Τραμπ θα ανέρχεται στο ποσόν των δύο εκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα ενώ η επιπλέον ασφάλεια που θα παρέχει η αστυνομία της Νέας Υόρκης στον Trump Tower θα κοστίσει ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα χωρίς όμως να έχουν συμπεριληφθεί σε αυτό το ποσόν οι μετακινήσεις του Μπάρον στο σχολείο.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis