Ντόρα: Ήρθε η ώρα ο Πρωθυπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ
Ντόρα: Ήρθε η ώρα ο Πρωθυπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο

Την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση επισημαίνει σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή της Κυριακής», η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επίσης επιτίθεται στους Ευρωπαίους γιατί «επιχειρούν να κάνουν την Ελλάδα σκιάχτρο», όπως τονίζει. Και γι` αυτό προτρέπει τον Πρωθυπουργό να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα στην ελάχιστη δυνατή συνεννόηση.

«Ήρθε η ώρα ο Πρωθυπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο», σημειώνει η πρώην υπουργός Εξωτερικών και εξηγεί: «Δεν είναι δύσκολη η εξίσωση της συνεννόησης , δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε να ταυτιστούμε ή να συμπέσουμε Χρειάζεται όμως να αποκτήσουμε κοινή αντίληψη για τα προβλήματα και τα μεγάλα θέματα…».

Σημειώνει επίσης πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να τορπιλίσει τη συνεννόηση ας επωμιστεί και το κόστος».

Η κα. Μπακογιάννη υπογραμμίζει πως «αν για οποιονδήποτε λόγο οι Ευρωπαίοι έχουν αποφασίσει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους σκοπιμότητες ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί καίγοντας τον Τσίπρα και μετατρέποντας τη χώρα σε σκιάχτρο για να αποδυναμώσουν τα λαϊκιστικά ακραία κόμματα που σήμερα ταλανίζουν την Ευρώπη, τότε πρέπει να μας το πουν».

 

imerisia.gr