Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:31 | 14/08/2018

Η Sabrina Torens, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, περίμενε με ανυπομονησία την ημέρα του γάμου της. Δεν είχε προβλέψει όμως ότι μία ζεστή μέσα σαν κι εκείνη θα ξεσπούσε καταιγίδα. Μάλιστα, ήταν τόσο ισχυρή που μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι του Νιου Τζέρσει γέμισαν με λάσπες. Η λιμουζίνα που μετέφερε τη Sabrina κόλλησε. Η νύφη, ο γαμπρός και οι κουμπάροι εγκλωβίστηκαν στη μέση του δρόμου.

[custom:google-ads]

Σαν από μηχανής θεοί όμως εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί της Πολιτείας, που ήταν σε επιφυλακή για τα απρόσμενα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν. Είδαν κολλημένη τη λιμουζίνα και πλησίασαν. Η νύφη εξήγησε τι συνέβη στους αστυνομικούς από την ηλιοροφή. Κι εκείνοι χωρίς δεύτερη σκέψη τους βοηθούν. Στο βίντεο φαίνεται η μεταφορά της νύφης από τη λιμουζίνα στο στρατιωτικό όχημα.

«Ευτυχώς, ήμασταν σε θέση να βοηθήσουμε το ζευγάρι στην πρώτη δύσκολη στιγμή τους», ανέφερε στο Facebook ο επικεφαλής των επιχειρήσεων του αστυνομικού τμήματος της Μπογκότα στο Νιου Τζέρσει, Daniel Maye. Μάλιστα, ανέφερε ότι ανυπομονεί να τους ξαναδεί μετά το ταξίδι του μέλιτος τους.

www.huffingtonpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis