Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 22/07/2016

Εφιαλτικές στιγμές μέσα στο σπίτι του στην Ν. Ερυθραία, έζησε ένας 68χρονος αλλοδαπός γιατρός-χειρουργός, διευθυντής ογκολογικής κλινικής γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου των βορείων προαστίων, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές.

Η εισβολή καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Σωκράτους στην Ν. Ερυθραία. Τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες αρχικά παραβίασαν την πόρτα της αυλής και έπειτα πέρασαν στο εσωτερικό του σπιτιού από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Οι δράστες με τη βία ακινητοποίησαν τον γιατρό και στη συνέχεια άρπαξαν περίπου 4.000 ευρώ, κοσμήματα, πολλές ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και ένα μικρό εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο, το οποίο σύμφωνα με δήλωση του θύματος, ήταν άδειο.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πήραν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής που διέθετε η οικία. Τις έρευνες για την υπόθεση ανέλαβαν αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ν. Ερυθραίας, ενώ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησε τον χώρο για τον τυχόν εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών.

 

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis