Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:52 | 22/08/2017

Νύχτα τρόμου έζησε  μια νεαρή γυναίκα στην οδό Ιεροθέου στην Πάτρα. Ενώ περπατούσε κατάλαβε ότι ένας άγνωστος άνδρας την ακολουθούσε. Όταν βεβαιώθηκε ότι κάτι συμβαίνει, άλλαξε κατευθυνση και μπήκε τρομαγμένη στην πυλωτή  πολυκατοικίας για να τον αποφύγει και να κρυφτεί.

Τότε ο άγνωστος την ακολούθησε και της επιτέθηκε, απειλώντας την με όπλο, την έριξε κάτω και την χτύπησε με γροθιές. Στη συνέχεια πήρε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα που είχαν κάποια αξία και εξαφανίστηκε. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

[custom:google-ads]

Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, αναφέρει:: "Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το βράδυ στην Πάτρα, με την απειλή όπλου, τύπου πιστολιού, ακινητοποίησε 21χρονη ημεδαπή και αποπειράθηκε να την ληστέψει.
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη".

tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis