Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 10/09/2019

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Ζερίτη στο fb:

Κ. Σταματάκη, τόσο θόρυβο έκανε η σκούπα για να μαζέψει τα σκουπίδια των Εξαρχείων και τη μεταναστευτική σκόνη, κι εσύ δεν την άκουσες για να τη σχολιάσεις.

Οι πανελλαδικές σας, χάρισαν σε εσάς και στην αστυνομία μας το καμάρι της αξιοκρατίας σας, τον λεβέντη σας, που τίμησε την Ελληνική σημαία και το εθνόσημο χαρίζοντάς σας το πιο παθιασμένο γλωσσόφιλο στην Ιστορία και σας είπε ότι θα φιλιέμαι και με όποιον θέλω !!!

Τα φιλιά του Ποτσέπη σε ενοχλούν;

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, τις Τζούλιες και τους Ποτσέπηδες που κάνουν πασαρέλα στα επιτελεία δεν τους βλέπεις;

Εσύ ο ηθικός και ο καθαρός τους κρίνεις χωρίς να υπολογίσεις ότι η αξιοπρέπεια και η ηθική μπορεί να κρύβεται ακόμη και στις γυναίκες που κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, ενώ από την άλλη να νομίζεις ότι ο καθωσπρεπισμός ενός συνδικαλιστή μπορεί να σκεπάζει κάθε αμφιβολία για την ηθική του.

Ουαι δε υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριται!

Βέβαια όλοι ξέρουμε τι πονάει, τι σας έχει κάνει να χάσετε τον ύπνο σας και δεν είναι ο Ποτσέπης, αλλά οι 1.500 που γυρίζουν την αστυνομία 20 χρόνια πίσω.

Σας χαρίζουμε τον Πανελλήνιο λεβέντη σας, το πανελλήνιο παλικάρι σας και κρατάμε εμείς την αγάπη μόνο!

Υ.Γ: Ελπίζω το σάιτ που θα φιλοξενήσει την απάντηση μου να μην επιστρατεύσει και να σεβαστεί αυτή τη φορά τα επιράμματα της υπηρεσιακής μας στολής.

Ζερίτης Νικόλαος
ΤΑΜΙΑΣ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis