Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:16 | 01/10/2015

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά πριν αυτή καταστρέψει τελείως το σπίτι. Όμως, παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα το μικρό αγόρι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Στις φλόγες τυλίχθηκε μονοκατοικία στην ορεινή Μάνταινα, του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη, το βράδυ της Τετάρτης με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή ενός ανήλικου αγοριού και να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η φωτιά ξέσπασε στις 19.45 την στιγμή που μέσα στο σπίτι βρισκόταν μόνο ένα 5χρονο αγοράκι ενώ οι γονείς του έλειπαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από έναν αναπτήρα και επεκτάθηκε ενώ στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οι γονείς του παιδιού και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.Ένα όχημα της Π.Υ. Ξάνθης με 3 πυροσβέστες πήγε στην περιοχή ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική “το συμβάν χαρακτηρίστηκε προ αφίξεως” μιας και η πυρκαγιά είχε σβήσει από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας.  Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν έπιπλα, είδη ιματισμού, ταπετσαρίες και μοκέτες ενώ ρυπάνθηκε η κατοικία από αιθάλη και εξαιτίας της θερμότητας έπεσαν σοβάδες.

Από τους καπνούς, το ανήλικο παιδί του ιδιοκτήτη που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης οπού και νοσηλεύεται. Για τα αίτια του συμβάντος γίνεται προανάκριση από την Π.Υ. Ξάνθης.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

http://www.defencenet.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis