Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:56 | 14/03/2016

Ολόκληρο σενάριο σκαρφίστηκε ο 32χρονος συγγενής μιας 27χρονης κοπέλας που τον φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της σε περιοχή της Χαλκιδικής για να ξαφρίσει τα χρήματα που είχε στην άκρη! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέων Μουδανιών, όμως, κατάλαβαν ότι η ληστεία που περιέγραφε ήταν σκηνοθετημένη!

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει ο 32χρονος, το πρωί της Πέμπτης όταν η 27χρονη ένοικος έφυγε για τη δουλειά της, δυο άγνωστοι κακοποιοί διέρρηξαν το διαμέρισμα, έψαξαν σε διάφορα σημεία και άρπαξαν 350 ευρώ που βρήκαν κρυμμένα. Όπως είπε, ο ίδιος ξύπνησε τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να φύγουν, προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά ο ένας τον χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές και κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις που έδωσε το υποτιθέμενο θύμα και, όταν του τα επισήμαναν, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ο ίδιος είχε κλέψει τα 350 ευρώ της συγγενούς του! Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και υφαίρεση χρηματικού ποσού.

 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis