Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:07 | 21/07/2016

Για έναν χρήστη, το κόστος της διατήρησης ενός εθισμού μπορεί να είναι εξωφρενικό, με κάποια άτομα να φτάνουν στο σημείο να στρέφονται ακόμα και στο έγκλημα και την πορνεία ώστε να πληρώνουν για την ουσία που επιθυμούν. Οι τιμές των νακρωτικών διαφέρουν από ουσία σε ουσία, αλλά και από περιοχή σε περιοχή, με φαινόμενα αισχροκέρδειας να εντοπίζονται ακόμα και σε αυτήν την δραστηριότητα. Επίσης, η αυξημένες τιμές σε συνδυασμό με την κρίση, οδηγούν πολλούς χρήστες στα «ναρκωτικά των φτωχών», όπως τη σίσα και το τάι.

Πόσο πάει το g, λοιπόν; Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών (Σ.Ο.Δ.Ν.) ανάμεσα στα ενδιαφέροντα στοιχεία για τα ναρκωτικά στην Ελλάδα παρουσιάζονται και στοιχεία για τις τιμές τους. Έχουμε λοιπόν:

Κάνναβη

Η τιμή της κάνναβης στη χώρα μας ποικίλλει ανάλογα με την προέλευση και την επεξεργασία της. Σύμφωνα με την μελέτη οι τιμές φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

  •  

 

Ηρωίνη

Σύμφωνα με την έκθεση, η τιμή της καφέ ηρωίνης στην Ελλάδα, κυμαίνεται από 15€ μέχρι 30€ ανά γραμμάριο και 12.000€ μέχρι 20.000€ ανά κιλό. Η τιμή της λευκής ηρωίνης κυμαίνεται από 20€ μέχρι 30€ ανά γραμμάριο και 15.000€ μέχρι 25.000€ ανά κιλό.

Κοκαΐνη

Η τιμή της κοκαΐνης στην Ελλάδα, παρέμεινε αμετάβλητη και κυμάνθηκε από 60€ μέχρι 110€ ανά γραμμάριο και 35.000€ μέχρι 60.000€ ανά κιλό.

Ασύμφορα!

www.vice.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis