Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 10/10/2019

Την επόμενη μέρα χάρη στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τόσο στους αξιωματικούς όσο και στις ομάδες, συνελήφθησαν ΟΛΟΙ!!!! Εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει δεκάδες διαρρήξεις, σε σπίτια μεροκαματιάρηδων και οικογενειαρχών …με κραυγαλέα πειστήρια(βίντεο, φώτο κτλ) και δακτυλοσκοπικές επιβεβαιώσεις… Το αποτέλεσμα; ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ… Τελικά πόσο αξίζει να τρέχεις και να σκοτώνεσαι καθημερινά;;; Προστατεύοντας τι; Από ποιον; Πόσο ακόμα φιλότιμο να έχουν οι συνάδελφοι;

Το ρεπορτάζ για τη δράση της συμμορίας από το zougla.gr:

Περιπετειώδης καταδίωξη κλεφτών αυτοκινήτων σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Κορυδαλλού, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τελικά μία γυναίκα, αλλά να διαφεύγουν οι τρεις συνεργοί της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας Σταύρος Αθανασίου – γνωστός για τις δράσεις του με τα γεράκια που καταρρίπτουν drones – αντιλήφθηκε, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Ποταμού στο Σχιστό, ότι τρεις άνδρες και μία γυναίκα -όλοι τους Ρομά- προσπαθούν να ανοίξουν ένα παρκαρισμένο Ι.Χ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η ομάδα των δραστών αποχωρεί με τα κλοπιμαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σχέδιο για τις νέες ταυτότητες, πότε αναμένεται η έκδοσή τους

Ο αστυνομικός, αφού ειδοποίησε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, αμέσως έκανε αναστροφή και καταδίωξε τους κλέφτες. Επί τόπου συνέλαβε τη γυναίκα, αλλά οι τρεις άνδρες πρόλαβαν και εισήλθαν σε διερχόμενο λεωφορείο.

Στο σημείο έφτασε και ομάδα ΔΙΑΣ και ξεκίνησε καταδίωξη. Οι τρεις άνδρες πήδηξαν από τα παράθυρα του λεωφορείου (!), όπως περιγράφει ο αστυνομικός, και έτρεξαν προς το βουνό του Σχιστού.

Πηγή:  katechaki.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΩΡΕΑΝ Μικρές Αγγελίες στο Policenet.gr - Εσείς τι ψαχνετε?
ΔΩΡΕΑΝ Μικρές Αγγελίες στο Policenet.gr - Εσείς τι ψαχνετε?
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis