Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:09 | 18/01/2015

 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μια γυναίκα γνώρισε τον τρόμο από δύο κακοποιούς - Την έδεσαν μια μονωτική ταινία, της έκαψαν το πρόσωπο και της πήραν ό,τι χρήματα είχε στην κατοχή της - Η άτυχη 54χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

«Μετακόμισε» στη Χαλκίδα η σπείρα των ληστών με το σίδερο, ή βρήκε στην ευβοϊκή πόλη το ίδιο αδίστακτους μιμητές; Όπως και να έχει, δυο κακοποιοί χτύπησαν με την ίδια μέθοδο για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, βασανίζοντας μια 54χρονη γυναίκα!

Οι δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι της 54χρονης, την οποία έδεσαν με μονωτική ταινία και άρχισαν να την πιέζουν να τους αποκαλύψει πού είχε τις οικονομίες της. Όταν εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει, έβαλαν το ηλεκτρικό της σίδερο να πυρώσει και την έκαψαν με αυτό στο πρόσωπο!

Οι βασανιστές έφυγαν παίρνοντας μαζί τους άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ η 54χρονη κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και κάλεσε ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η τοπική Ασφάλεια ερευνά την υπόθεση, που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτές των σαδιστών ληστών οι οποίοι δρουν στην Αττική.

Ήταν το δεύτερο κρούσμα κακοποίησης με οικιακό σίδερο στην Εύβοια. Στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 21Δεκεμβρίου 2014, οι ίδιοι (όπως όλα δείχνουν) κουκουλοφόροι  είχαν χτυπήσει στα Νέα Στύρα. Τότε, επιτέθηκαν σε έναν συνταξιούχο αγροφύλακα έξω από το σπίτι του, τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές προκαλώντας του κατάγματα στα πλευρά και στη συνέχεια τον έσυραν στο εσωτερικό, όπου τον έδεσαν χειροπόδαρα μαζί με τη σύζυγό του!

Όταν το ζευγάρι δεν απαντούσε στις ερωτήσεις σχετικά με το πού έκρυβε χρήματα και κοσμήματα, ο ένας από τους ληστές έβαλε το πυρωμένο ηλεκτρικό σίδερο στο πρόσωπο του ηλικιωμένου! Και σ’ αυτή την περίπτωση, οι δράστες έφυγαν με τη λεία τους αφήνοντας δεμένο το ζευγάρι. Η γυναίκα κατάφερε να πάρει ένα μαχαίρι και να κόψει τα δεσμά τους και έτσι κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρύστου.

 

http://www.protothema.gr/greece/article/443425/halkida-xanahtupise-i-speira-pou-sideronei-ta-thumata-tis/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis