Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 23/04/2017

Δεν πήγε στο κακό το μυαλό μιας ηλικιωμένης όταν, την ώρα που περπατούσε σε έναν δρόμο στη Λάρισα, την πλησίασε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι που προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει στην εκκλησία όπου πήγαινε.

Στη διαδρομή, ο άνδρας και η γυναίκα συστήθηκαν στην 78χρονη ως φίλοι της κόρης της, που τάχα τους χρωστούσε χρήματα και της ζήτησαν να ξεπληρώσει εκείνη την υποτιθέμενη οφειλή. Η ηλικιωμένη δεν είχε χρήματα, όμως τα αξίας περίπου 1.000 ευρώ χρυσαφικά που φορούσε «γυάλισαν» στο μάτι των απατεώνων! Όταν της είπαν ότι με αυτά… ξεχρέωνε την κόρη της, η 78χρονη τους τα έδωσε χωρίς συζήτηση! 

Μόλις έφτασαν στην εκκλησία, το ζευγάρι την άφησε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η απάτη αποκαλύφθηκε πολύ αργότερα, όταν η γριούλα μίλησε με την κόρη της που της είχε ότι δεν γνώριζε τους δράστες, ούτε είχε κάποια οφειλή. Έτσι, κατήγγειλαν την εξαπάτησή της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που, από τις περιγραφές των δραστών, αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για το γνώριμο ζευγάρι το οποίο εξαπατά εδώ και χρόνια ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή και παραμένει ασύλληπτο!

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis