Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:32 | 06/05/2019

Πανελλήνιες 2019 - Λιμενικό: Ξεκίνησε η διαδικασία για την πρόσληψη στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε τριάντα (30) και σε εκατό (100) αντιστοίχως.

[custom:google-ads]

 

Υποβολή αιτήσεων

Όσοι/ες έχουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 06/05/2019 ημέρα Δευτέρα, έως και 15/05/2019 ημέρα Τετάρτη, σύμφωνα με τις οδηγίες στο συνημμένο στην παρούσα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄.

Μετά την εισαγωγή του/της υποψηφίου/ας στη φόρμα της ηλεκτρονικής αίτησης και την συμπλήρωση όλων των στοιχείων αυτής, παρέχονται οι εξής επιλογές: i. Προσωρινή αποθήκευση, όπου επιτρέπεται ο υποψήφιος να μεταβάλλει/διορθώσει τα δηλωθέντα στην Αίτηση στοιχεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρομά λήστεψαν και τραυμάτισαν Πυροσβέστη

ii. Οριστική Καταχώριση της Αίτησης– Υπεύθυνης Δήλωσης. Μετά την επιλογή της «Οριστικής Καταχώρισης» δεν επιτρέπεται καμία μεταβολή/διόρθωση στοιχείων από τον υποψήφιο.

iii. Εκτύπωση της Αίτησης –Υπεύθυνης Δήλωσης. Η συγκεκριμένη επιλογή γίνεται ενεργή μετά την «Οριστική Καταχώριση» της Αίτησης –Υπεύθυνης Δήλωσης.

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ, να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ την ως άνω Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους [είτε οι ίδιοι/ες, είτε οι ασκούντες τη γονική μέριμνα – εποπτεία σε περίπτωση ανήλικου/ης υποψήφιου/ας (δηλαδή υποψήφιου/ας που κατά την ημερομηνία υπογραφής δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του/της)] και αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, να την υποβάλουν ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ, με συστημένη αλληλογραφία, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, τις ημερομηνίες από 06/05/2019 ημέρα Δευτέρα έως και 16/05/2019 ημέρα Πέμπτη, στην Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του διαγωνισμού, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Διαγωνισμός για την εισαγωγή ιδιωτών στις παραγωγικές Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ & ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ακτή Βασιλειάδη-Πύλες Ε1-Ε2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510

Το εμπρόθεσμο της υποβολής διαπιστώνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (Δημόσιου ή Ιδιωτικού). Διευκρινίζεται ότι, Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση που θα συμπληρωθεί και καταχωρηθεί ηλεκτρονικά, χωρίς να επακολουθήσει η εμπρόθεσμη υποβολή της ταχυδρομικά (ήτοι μέχρι και την 16/05/2019), με συστημένη αλληλογραφία, μαζί με πλήρη δικαιολογητικά, απορρίπτεται και δεν λαμβάνεται υπόψη για το διαγωνισμό. Η Αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας

Πηγή:  dikaiologitika.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis