Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:30 | 08/01/2019
Με την εξέταση ενός εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας συνεχίστηκε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, η πολύκροτη δίκη για την ληστεία εις βάρος του Ζακυνθινού επιχειρηματία Νικήτα Αρετάκη, με λεία το ποσό των 550.000 ευρώ.
 
[custom:google-ads]
 
Το συμβάν είχε σημειωθεί στο κέντρο της Ζακύνθου, τον Απρίλιο του 2016 και είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία, καθώς το θύμα είναι γνωστό πρόσωπο στο νησί.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κάθεται ένας αλλοδαπός που αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής σε βαθμό κακουργήματος και της απλής σωματικής βλάβης, ενώ είχε εντοπιστεί και συλληφθεί μετά από μήνες ερευνών, με ένταλμα του εισαγγελέα Ζακύνθου, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και προφυλακίστηκε.
 
Δεύτερος κατηγορούμενος είναι πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στην ενέργεια του πρώτου και έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και προφυλακιστεί.
 
Η μαραθώνια δίκη, στην οποία πρόκειται να καταθέσουν 40 άτομα ως μάρτυρες, συνεχίστηκε χθες με την κατάθεση ενός γιατρού, ο οποίος είχε δει από το παράθυρο του ιατρείου του, το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε ο δράστης της ληστείας, αμέσως μετά το συμβάν.
 
 
Πηγή: patratora.gr
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τη λειτουργία των Δικαστηρίων και τις υποθέσεις που δικάζονται με την αυτόφωρη διαδικασία

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis