Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:47 | 23/10/2016

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Αν οι λέξεις «Νίγκαν» και «ρόπαλο» δεν σας λένε τίποτα, τότε ανήκετε στο κάτι σαν το απειροελάχιστο ποσοστό του πλανήτη που δεν έχει πάρει χαμπάρι πως σε κάποια γωνιά της Αμερικής σύσσωμοι οι τελευταίοι ζωντανοί αυτού του κόσμου βρίσκονται στο έλεος ενός τύπου που σε ένα τρομακτικό τελετουργικό που μοιάζει ικανό να σε στοιχειώσει για πάντα θα σκοτώσει έναν από όλους - σίγουρα όχι αυτόν που υποψιάζεσαι ή έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει.

Αυτός ο τύπος είναι ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και το ρόπαλο που κρατάει θα καταλήξει στο μεγαλύτερο spoiler της σεζόν, ακριβώς με την έναρξη του 7ου κύκλου του «The Walking Dead» που θα συμβεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ακριβώς στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX, λίγες μόνο ώρες μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική.

Ο 7ος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των 8 πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017. Ολα τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play, ενώ για επανάληψη μέχρι... θανάτου μπορείτε να παρακολουθήσετε box sets από όλους τους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

 

 

O Ρος - Ααρον - Μάρκαντ, που είχαμε συναντήσει και στην Αθήνα πέρσι την άνοιξη, δηλώνει για το πρώτο επεισόδιο του 7ου κύκλου της σειράς: «Ολοι περιμένουν πως η πρεμιέρα της σειράς θα είναι συγκλονιστική. Και είναι. Θα είναι μια δύσκολη έξοδος, ξέρετε... Νομίζω πως είναι ένα σπουδαίο επεισόδιο. Ενα επεισόδιο από αυτά που ο κόσμος θα βλέπει και θα συζητά για πολλά χρόνια, ειλικρινά».

Ο Αντριου - Ρικ - Λίνκολν, τον συμπληρώνει: «Θα είναι ένα πολύ τραυματικό επεισόδιο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον Ρικ. Νομίζω πως το σύμπαν της σειράς μεγαλώνει. Θα πρέπει να ξαναγυρίσω στα κόμικς για διάβασμα, αν φτάσουμε στο Βασίλειο την επόμενη σεζόν».

Και την αναμονή τερματίζει ο Νόρμαν - Ντάριλ - Ρίντους: «Θέλω να πω πως το επεισόδιο αξίζει 100% την αναμονή. Θα σας τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Είναι ένας τελείως νέος κόσμος εκεί πλέον. Είναι συναρπαστικό. Και συναισθηματικό. Και μετά είναι συγκλονιστικό και συναισθηματικό...»

 

 

Αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου 616 τον περασμένο Απρίλιο, το Flix δικαίωσε το φινάλε του έκτου κύκλου που από μόνο του ξεκίνησε σχεδόν όσες συζητήσεις δεν έχει ξεκινήσει μια ντουζίνα σειρών μαζί. Και έφτιαξε την απόλυτη λίστα - από τον πιο απίθανο στον ποιον πιθανό να πέσει κάτω από το ρόπαλο του Νίγκαν στην έναρξη του 7ου κύκλου της σειράς.

Με την ανυπομονησία πιο μεγάλη και από τα spoilers, διαβάστε τη μόνη απαραίτητη λίστα που χρειάζεστε μετά από (αυτό) το φινάλε του 6ου κύκλου του «The Walking Dead» και θυμηθείτε παρακάτω τους αγαπημένους σας ήρωες στη φάση που τους αφήσατε - σε αυτήν που δεν θα θέλατε να βρεθείτε ποτέ.

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis