Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:18 | 19/09/2018

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης καλούνται να δώσουν, σήμερα, οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές στην υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στον γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας , στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπονται να δικαστούν συνολικά πέντε πρόσωπα, Αλβανικής καταγωγής, με τον έναν από αυτούς να εξακολουθεί να αναζητείται από τις αρχές με αποτέλεσμα να θεωρείται πιθανό να διαχωριστεί η δικογραφία στο σκέλος που τον αφορά προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Τα ίχνη του συγκεκριμένου κατηγορούμενου φέρονται να εντοπίστηκαν, πριν από τρεις μήνες, σε  ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ισχυριζόταν πως δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η δολοφονία του ποινικολόγου φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση της "Energa", τον Αριστείδη Φλώρο και την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου, Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014.

[custom:google-ads]

Οι δολοφόνοι εμφανίστηκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ως πελάτες, ωστόσο,  εμφανίζονταν να είχαν ως στόχο την άσκηση πίεσης στον άτυχο ποινικολόγο προκειμένου ο πελάτης του, Αρ. Φλώρος να δώσει στους κρατούμενους, κατηγορούμενους ως ηθικούς αυτουργούς στην υπόθεση, το ποσό των 5 εκ ευρώ για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου , Γιώργου Αντωνόπουλου.

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση θεωρείται συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο οποίος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες του εγκλήματος.

 news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis