Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:48 | 21/03/2017

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελληνική Επικράτεια έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να βρει και να συλλάβει τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος ως γνωστόν καταδικάστηκε, μαζί με την σύζυγό του, σε 8ετή φυλάκιση, άνευ αναστολής, από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο Σώρρας, ο οποίος δεν παρέστη στη δίκη, «εξαφανίστηκε» από προσώπου γης και αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. Για το πού μπορεί να κρύβεται, κυκλοφορούν πολλές φήμες και εικασίες. Τα διάφορα σενάρια τον φέρνουν να βρίσκεται, με την σύζυγό του, κρυμμένος είτε σε κάποια περιοχή της χώρας, είτε να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στις περιοχές που φημολογείται ότι κρύβεται ο καταζητούμενος, πλέον, Σώρρας είναι και η Κρήτη. Κι αυτό γιατί και στην Κρήτη ο Σώρρας έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα με τον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και δημιούργησε δυνατές φιλίες με κατοίκους του νησιού, οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να του εξασφαλίσουν ασφαλή κρυψώνα.  

Εξ άλλου η Κρήτη διαθέτει αρκετά σημεία, που δύσκολα μπορούν να εντοπισθούν.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχοντας επίγνωση της γεωμορφολογίας της Κρήτης αλλά και των στενών σχέσεων του Σώρρα με Κρητικούς, ερευνά συστηματικά απ' άκρη σ' άκρη το νησί, μήπως και βρει εδώ το καταζητούμενο ζεύγος.

Πηγή: ekriti

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis