Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 20/08/2017

Συνελήφθησαν, προχθές (17-8-2017) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 29 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη ομοεθνή συνεργό τους, που αναζητείται, είχαν υποκλέψει στοιχεία τραπεζικών καρτών από πολίτες που διαμένουν στο εξωτερικό, τα οποία καταχώρησαν σε πλαστές τραπεζικές κάρτες, που είχαν καταρτίσει.

[custom:google-ads]

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες με τη χρήση των πλαστών τραπεζικών καρτών, πραγματοποίησαν από τις 26/7/2017 μέχρι και τις 16/8/2017, στην Πάτρα, οκτώ συναλλαγές, σε ταξιδιωτικό γραφείο, συνολικού ύψους (6.243) ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών, ενώ η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, στο Νέο Λιμένα Πατρών, κατά την αποβίβασή τους από επιβατικό πλοίο, που εκτελούσε δρομολόγιο από πόλη της Ιταλίας στην Πάτρα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis