Ξύλο και πιστολίδι «έπεσαν» στη Σχολή της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα!

Ξύλο και πιστολίδι «έπεσαν» στη Σχολή Αστυνομίας στο Πανόραμα!
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ξύλο και πιστολίδι «έπεσαν» στη Σχολή της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα!

Ευτυχώς δεν πρόκειται για πραγματικό γεγονός αλλά για μια επίδειξη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12 στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα Βέροιας.

Με αφορμή την κατασκευή του κλειστού σκοπευτηρίου στη Σχολή, ο Διοικητής Διονύσιος Κούγκας κάλεσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την παρουσίαση της πορείας του έργου αλλά και για μια επίδειξη με αληθινά πυρά στο χώρο υλοποίησης του σκοπευτηρίου.

Την επίδειξη πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Σούκος, της SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ, δωρεά του οποίου είναι το εν λόγο έργο. Η επίδειξη έγινε με πιστόλι 9mm και υποπολυβόλο MP-5, χρησιμοποιώντας αληθινά πυρά. 

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίδειξη αντοχής στα νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα που κατασκεύασε η εταιρεία, καθώς όπως είπε, δεν είναι μόνο οι σφαίρες που μπορεί να απειλήσουν τους Αστυνομικούς, βάζοντας στη θέση του αστυνομικού που δέχεται τα χτυπήματα τον υιό Σούκο.
«Πρέπει να στηρίζουμε τα Σώματα Ασφαλείας, τα έχουμε ανάγκη. Πάνω από όλα η ασφάλεια των Αστυνομικών», ανέφερε μεταξύ άλλων.
 
Δείτε τα σχετικά βίντεο: