Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:57 | 07/08/2016

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ζεφύρι, αρχικά στην οδό Βύρωνος και Στουρνάρα (κοντά στο γήπεδο Ζεφυρίου) όταν Ρομά συνεπλάκησαν και στη συνέχεια στον προαύλιο χώρο του αστυνομικού τμήματος Ζεφυρίου, όπου έγινε… το έλα να δεις!

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το πρωί όταν (γνωστός από τη συμμετοχή του σε συλλόγους Ρομά) τσιγγάνος πυροβόλησε το αυτοκίνητο που επέβαιναν άλλοι δύο Ρομά.

Και οι τρεις συνελήφθησαν από τις αρχές και οδηγήθηκαν στο Α/Τ Ζεφυρίου.

Εκεί ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν περεταίρω, καθώς λίγο αργότερα ομάδα Ρομά (30 με 50 άτομα) κατάφερε να εισέλθει στον προαύλιο χώρο του τμήματος για να εμπλακεί πάλι σε άγριο καυγά, όχι μόνο με τα μέλη της αντίπαλης οικογένειας, αλλά και με τις δυνάμεις της αστυνομίας!

Χαρακτηριστικό είναι πως οι μάχες στο σημείο μαίνονταν για περίπου μια ώρα, ενώ χρειάστηκαν ενισχύσεις από αστυνομικές ομάδες άλλων περιοχών (Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι) για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Σε αυτό το διάστημα, υπήρξαν δεκάδες πυροβολισμοί (βρέθηκαν κάλυκες στους τριγύρω δρόμους) ενώ «έπεσαν» ακόμα και χημικά από ομάδα της ΟΠΚΕ, χωρίς ευτυχώς να έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Για λόγους ασφαλείας οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Μενίδι, ενώ το πρωί προσήχθησαν στον Εισαγγελέα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως περίπου 50 άτομα όσα άτομα (τσιγγάνοι) πραγματοποίησαν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια!

Και οι τρεις παραπέμφθηκαν σε ανακριτή και θα επαναπροσαχθούν την Τρίτη και την Τετάρτη για λήψη απολογιών.

 

 

cityface.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis