Από το νυχτερινό... στα Μέτρα Τάξης στον Τελικό Κυπέλλου για τον Αρχιφύλακα που κατελήφθη να κοιμάται στις κερκίδες

Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία που σχολιάστηκε έντονα
Από το νυχτερινό... στα Μέτρα Τάξης στον Τελικό Κυπέλλου για τον Αρχιφύλακα που κατελήφθη να κοιμάται στις κερκίδες

Με τα δημοσιεύματα να σχολιάζουν την εικόνα, στη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς ρεπορταζ, αναφέρονται σε Αστυνομικό της ΥΜΕΤ που κατελήφθη από το φωτογραφικό φακό .. να κοιμάται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις για την περιορισμένη πρόσβαση στο χώρο του ΟΑΚΑ μετά την απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο ΑΕΚ ΠΑΟΚ, και τη διάθεση προσκλήσεων και στις δύο ομάδες για την προσέλευση μελών των οικογενειών τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, δεν τηρήθηκε καμία από τις δεσμεύσεις και χούλιγκαν κατέλαβαν τις κερκίδες και τους αρμόδιους φορείς να δηλώνουν ανίκανοι να περιφρουρήσουν τους οπαδούς και να αποφασίζουν τη διεξαγωγή του σε άδειο γήπεδο.

Δημοσιεύματα αναπαρήγαγαν φωτογραφικό στιγμιότυπο Α/Φ της ΥΜΕΤ/ΔΑΕΑ στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, ένστολος και με πλήρη εξάρτηση, να κοιμάται στις εξέδρες.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr η διμοιρία στην οποία ανήκει ο Αστυνομικός, εργαζόταν νυχτερινό (10-11/05) και σχόλασε στις 06.30πμ και στις 11.00πμ με υπηρεσιακή διαταγή κλήθηκαν να επιστρέψουν και πάλι στην υπηρεσία τους, για να αναλάβουν σε Μέτρα Τάξης στον Τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ. Όπως έχουν καταγγείλει και Ενώσεις της περιφέρειας, Αστυνομικοί από Υπηρεσίες της επαρχίας ξεκίνησαν τα ξημερώματα από τις περιοχές που υπηρετούν για να μετάβουν σε ενισχυτική Μέτρων Τάξης στο ΟΑΚΑ, να εργαστούν μέχρι τη λήξη του αγώνα – με ότι προηγηθεί και ακολουθήσει- και στη συνέχεια να επιστρέψουν και πάλι στους Νομούς τους, για να εργαστούν στον προγραμματισμό των υπηρεσιακών αναγκών της Υπηρεσίας τους.

Θα έπρεπε να απασχολούν περισσότερο την ηγεσία και τους Διοικητές των Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ οι χρόνοι εργασίας και οι Ημερήσιες Αναπαύσεις του ένστολου προσωπικού που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και τις 20ημέρες κατά περίπτωση.

Πηγή: nantiareport.gr