Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 07/08/2019

Του Κοντοδήμου Οδυσσέα

μέλους ΕΑΣΥΑ

Αν ζούσαν  ο Θαλής ο Μιλήσιος, ο Πυθαγόρας, ο Ευκλείδης, ο Αρχιμήδης, η Υπατία και οι λοιποί Αρχαίοι Έλληνες μαθηματικοί ,σίγουρα θα αυτοκτονούσαν μπροστά στις μαθηματικές διάνοιες του σήμερα. Το ίδιο θα έπρατταν και όλοι οι Αρχαίοι φιλόσοφοι βλέποντας τον τρόπο εφαρμογής της κοινής λογικής, από τους κατέχοντες το <Άξιο> Νεοέλληνες απογόνους τους.  

    η κοινή λογική (el) θηλυκό = λέξη άγνωστη στην Ελληνική πραγματικότητα εν έτη 2019

  • η αυθόρμητη ανάγνωση και ερμηνεία των πραγμάτων και των γεγονότων βάση του μέσου νου, των κοινωνικών πεποιθήσεων, και της εγκεφαλικής φυσιολογίας

Απόδειξη:

Έρευνα της EUROSTAT μας γνωστοποίησε ότι η Ελλάδα είναι στην κορυφή των αστυνομοκρατούμενων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. <προφανώς θα έχουν δει τα μέτρα τάξης τύπου Μερκελ -Ερντογαν κλπ ή ίσως έχουν δει τον οποιονδήποτε να σέρνει από πίσω του συνοδείες ,  αλλιώς δεν εξηγείται>

Σύμφωνα λοιπόν με την εν θεματι έρευνα ,στην Ελλάδα αντιστοιχούν 492 αστυνομικοί για κάθε 100.000 πολιτών. Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα(492/100.000) δεν είναι η πράξη αλλά τα δεδομένα.

Υπολόγισαν τους 53.000  αστυνομικούς για 10.770.000 πολίτες.                            

ΕΡΩΤΗΣΗ 1Η : Οι αλλοδαποί δεν αστυνομεύονται στην Ελλάδα?                                

ΕΡΩΤΗΣΗ 2Η : Οι 38.000.000 τουρίστες δεν αστυνομεύονται στην Ελλάδα?  

Αυτό κύριοι απόγονοι του Πυθαγόρα ονομάζεται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.       Επίσης μαθηματικό δεδομένο είναι ότι από τους 53.000 αστυνομικούς , ένα μεγάλο ποσοστό  ασχολούνται μόνο με τις 2 αυτές κατηγορίες, οπότε αν χρησιμοποιούσατε την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και τον ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ θα έπρεπε να το είχατε αφαιρέσει από το σύνολο. Επίσης , θα έπρεπε να είχατε αφαιρέσει και το ποσοστό των αστυνομικών που χρησιμοποιούνται σε πάρεργα τύπου: οδηγοί αξιωματικών- οδηγοί και συνοδείες πολιτικών – οδηγοί δημοσιογράφων – επιχειρηματιών - πρεσβείες – προξενεία κλπ κλπ.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των πραγματικών δεδομένων,  οι Έλληνες αστυνομικοί ανά 100.000 πολίτες στην Ελληνική επικράτεια κατρακυλούν κάτω των 200.  Αυτό το νούμερο (200/100.000) γίνεται εύκολα αντιληπτό ,αρκεί να περάσετε μια βόλτα από το Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς σας . 

Επιπλέον επιβαρυντικό δεδομένο στο ποσοστό 200/100.000 είναι και η εφαρμογή του 1 προς 5.. Δλδ 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσαντες . Δεδομένο που θα μας κάνει λιαν συντομως να τρυπήσουμε τον πάτο της λίστας. <αν δεν τον έχουμε είδη τρυπήσει>

Λύσεις αντιμετώπισης:

  • Άμεση κατάργηση του 1 προς 5
  • Επανακαθορισμός των διαθέσεων των Αστυνομικών σε πρόσωπα
  • Για τα επόμενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 χρόνια , πρόσληψη 1500 δοκίμων Αστυφυλάκων ανά έτος μέσω πανελληνίων εξετάσεων

Γιατί Δόκιμοι Αστυφύλακες και όχι Ειδικοί Φρουροί:

ΔΙΟΤΙ

  • Είναι Ανακριτικοί Υπάλληλοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το φάσμα των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ
  • Μακροπρόθεσμα θα λυθεί το ΑΔΙΚΟ του μισθολογικού
  • Μακροπρόθεσμα θα λυθεί το ΑΔΙΚΟ του βαθμολογικού

Λάβετε παρακαλώ τα ανωτέρω στοιχεία σοβαρά υπόψη σας και πριν τερατουργήσετε για ακόμη μια φορά εις βάρος μας , ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ  . Ίσως να γνωρίζουμε περισσότερα από τους <αποδεδειγμένα ανίδεους > συμβούλους σας.

 ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ – ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ = Συμβουλεύομαι έναν πολυετή γνώστη του αντικειμένου και ΟΧΙ έναν συμβασιούχο μισθοφόρο με πτυχίο νομικής -  δημοσιογραφίας  κλπ .

Φτάσαμε εν έτη 2019 να είμεθα ένα γερασμένο σώμα όπου ο Υπαρχιφύλακας με 15 χρόνια Υπηρεσίας είναι ακόμα νέος.  Με κατηγορίες επί κατηγοριών αξιωματικών που εξαιρούνται καθηκόντων αστυνόμευσης ένεκα βαθμού. Με 10 ταχυτήτων Υπαξιωματικούς και άλλες τόσες Αξιωματικούς.

Συμβουλευτείτε μας και φτιάξτε την Αστυνομία που αρμόζει στους Έλληνες και στην εποχή. Την αστυνομία πρότυπο των υπολοίπων. 

Εκσυγχρονισμός σε όλους και σε όλα από την αρχή.. Από την στολή και τα περιπολικά έως τους νόμους που διέπουν το Σώμα.

Καταργήστε όλα όσα εσφαλμένα και άδικα έχουν επιβληθεί τα προηγούμενα χρόνια και εργαστείτε με γνώμονα τον ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ και την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ..

 

ΑΝ η κοινή λογική είναι κοινή βεβαίως βεβαίως………

"Απόσπασμα από την εφημερίδα "Σύγχρονη Αστυνομία" της Ένωσης Αθηνών που μόλις κυκλοφόρησε"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis