Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:25 | 21/12/2017

 

 
 
 

Απίστευτες διαστάσεις προσλαμβάνει υπόθεση της 38χρονης αλλοδαπής οικιακής βοηθού που συνελήφθη λόγω πρόκλησης σωματικής βλάβης στον 94χρονο που υποτίθεται ότι φρόντιζε.

Η καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο δεν έγινε σήμερα όπως προγραμμάτιζε η Αστυνομία, αφού διαπιστώθηκε βάσει ιατρικής γνωμάτευσης ότι η οικιακή βοηθός χρήζει νοσηλείας λόγω ψυχικών προβλημάτων και ήδη μεταφέρθηκε σε ανάλογο νοσηλευτικό κέντρο.

[custom:google-ads]

Αποκαλυπτικές πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι μετά τη χθεσινή σύλληψη της 38χρονης, οι αστυνομικοί παρατήρησαν περίεργη συμπεριφορά της αλλοδαπής, τόσο κατά την ανάκριση της, όσο και κατά την παραμονή της στο κρατητήριο χθες βράδυ. Με βάση τα δεδομένα αυτά, η Αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή ειδικού γιατρού που εξέτασε την 38χρονη. Μετά την εξέταση, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της λόγω ψυχικών προβλημάτων και ως εκ τούτου δεν καταχωρήθηκε τελικά η υπόθεση εναντίον της για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και για άσεμνη επίθεση κατά του ηλικιωμένου.

Ο 94χρονος από την Περιστερώνα Πάφου κατάγγειλε στην Αστυνομία ότι υπέστη ξυλοδαρμό από την αλλοδαπή οικιακή βοηθό που είχε προσληφθεί από τους συγγενείς του για να τον φροντίζει, ενώ του είχε προκαλέσει και τραύματα στα γεννητικά του όργανα.

Το επεισόδιο όπως κατήγγειλε ο υπέργηρος άντρας έγινε στην οικία του. Η 38χρονη οικιακή βοηθός, όπως είπε, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά σε διάφορα μέρη του σώματος του, προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη, ενώ τον δάγκωσε στο μόριο του και σε άλλα σημεία. Ο 94χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Πηγή: philenews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis