Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:50 | 09/12/2015

Στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας εντοπίστηκαν οι δράστες της αρπαγής του ηλικίας 11 μηνών αγοριού από την αγκαλιά της ανήλικης μητέρας του, που είχε γίνει το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Άρτας όπου φιλοξενούνταν η 17χρονη τσιγγάνα και ο γιος της.

Με επιχείρηση που στήθηκε βάσει πληροφοριών τις οποίες συγκέντρωσε η Ασφάλεια Άρτας, οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι όπου κρατούσαν το μωρό οι τσιγγάνοι δράστες, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας 27, 20, 18, 17 και 43 χρόνων. Το παιδί βρέθηκε και παραδόθηκε στη μητέρα του, βάζοντας τέλος στην αγωνία της.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, κατηγορία που αντιμετωπίζει ακόμη ένας τσιγγάνος ο οποίος αναζητείται. Όπως προέκυψε από την καταγγελία της 17χρονης μητέρας του παιδιού, οι δράστες είχαν πάει με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν μαζί με το γιο της στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, άρπαξαν το παιδί και τράπηκαν σε φυγή. 

 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis