Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:09 | 19/01/2015

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι και την αποθήκη τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια με 126 φυσίγγια, ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες, μια ξιφολόγχη και δύο μαχαίρια

Είχαν γεμίσει με όπλα το σπίτι τους σε περιοχή του δήμου Κισσάμου στα Χανιά οι ηλικιωμένοι γονείς που συνελήφθησαν και ο γιος τους που δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. και αναζητείται!

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι και την αποθήκη τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια με 126 φυσίγγια, ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες, μια ξιφολόγχη και δύο μαχαίρια. Ο 81χρονος πατέρας και η 65χρονη μητέρα παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο 35χρονος γιος τους.

Το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στον επαγγελματικό χώρο ενός 36χρονου σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, οδήγησε στη σύλληψή του καθώς δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια. Αλλά και στο σπίτι του, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου με το γεμιστήρα του και 227 φυσίγγια και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis