Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 17/07/2018

Όταν υπάρχει συμβάν και μάλιστα σοβαρό είναι πάντοτε “παρούσα”! Η επέμβαση της είναι καθοριστική και σώζει… ζωές.

Η 7η ΕΜΑΚ Στερεάς Ελλάδος βρίσκεται ανά πασα στιγμή στην “καρδιά” των γεγονότων και για αυτό το λόγο τα στελέχη της εκπαιδεύονται συνεχώς με στόχο την διαρκή βελτίωση της επιχειρησιακής απόδοσης. Την Τρίτη & Τετάρτη 3&4 Ιουλίου, κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ των Μονάδων της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. Στερεάς Ελλάδας και της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλίας και την έγκριση του Α.Π.Σ. , πραγματοποιήθηκε από κοινού εκπαίδευση – ανάβαση στον Όλυμπο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης της Μονάδας μας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη & Τετάρτη 3&4 Ιουλίου, κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ των Μονάδων της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. Στερεάς Ελλάδας και της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλίας και την έγκριση του Α.Π.Σ. , από κοινού εκπαίδευση – ανάβαση στον Όλυμπο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αναγνώριση μονοπατιών στην νοτιοδυτική πλευρά του Ολύμπου, αναρρίχηση στην ψηλότερη κορυφή το Πάνθεον ή Μύτικα στα 2.918 μέτρα, διανυκτέρευση στον μετεωρολογικό σταθμό Αγ. Αντώνιο στα 2817 και επιστροφή την επόμενη μέρα.
Έλαβαν μέρος στην εκπαίδευση επτά(7) άνδρες της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. με επικεφαλής τον Διοικητή αυτής και πέντε(5) άνδρες της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. με επικεφαλής τον Διοικητή αυτής.

Η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ο Διοικητής

Αντώνιος Δ. Μίχας
Αντιπύραρχος

   

 

 lamianow.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis