Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:50 | 05/07/2016

Εκπτώσεις για να προσελκύσουν πελάτες κάνουν οι ιερόδουλες της Βραζιλίας αφού δεν έχουν δουλειές με "φούντες" όπως περίμεναν. Οι "επαγγελματίες του έρωτα" έχουν απογοητευτεί αφού ένα μήνα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες , οι "δουλειές" δεν πάνε καλά. Για το λόγο αυτό ρίχνουν τις τιμές προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες.

Για μία... συνεδρία "πληρωμένου σεξ", το κόστος φθάνει τις 13 λίρες ενώ για ένα "τρίο",  ο πελάτης οφείλει μόλις εννέα λίρες. Οι ιερόδουλες του Ρίο ντε Τζανέιρο περίμεναν ότι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες  του Αυγούστου , οι πελάτες θα κάνουν ουρές έξω από τους οίκους ανοχής. Mάταια όμως..., όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail".  

Στην εργατική συνοικία Vila Mimosa στο Ρίο , όπου υπάρχουν "κόκκινα φανάρια", κυριαρχεί η... γκρίνια. Οι ιερόδουλες έχουν ρίξει τις τιμές για μία συνεδρία σεξ αν σκεφθεί κανείς πως το 30λεπτο σεξ κοστίζει 9 λίρες (έχουν κατεβάσει την τιμή από 17 λίρες, μείον 48%).   

"Περιμένουμε τόσο πολύ τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως μέχρι τώρα κανείς δεν έχει εμφανιστεί", υποστηρίζει  στην εφημερίδα μία ιερόδουλη υπό καθεστώς ανωνυμίας. Η ίδια εξηγεί ότι οι "επαγγελματίες του έρωτα" έχουν προβεί σε  προσφορές όπως και στα... σούπερ μάρκετ αφού, παρά τις υψηλές προσδοκίες, δεν υπάρχει πελατεία.

Ένα μήνα πριν τους Ολυμπιακούς, οι ιερόδουλες έχουν ετοιμάσει και ένα φυλλάδιο στην αγγλική γλώσσα, καλώντας τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων να τις επισκεφθούν στα "κόκκινα φανάρια" του Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πορνεία είναι νόμιμη στη Βραζιλία. Το 2002 η οργάνωση ιερόδουλων "Davida" κατάφερε να προσθέσει στον επίσημο κατάλογο των επαγγελματιών και το επάγγελμα της ιερόδουλης.

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis