Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 11/11/2021

Επίσκεψη στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη & Δημ. Τάξης πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Λάκκα, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Χύτα, τον Γεν.Γραμματέα Αλέξανδρο Γκούμα και τον Ταμία Δημοσθένη Πάκο, όπου με ιδιαίτερη θέρμη γίνανε δεκτοί από τους, Υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου και Γεν.Γραμματέα Κων/νο Τσουβάλα, αμφότεροι πρώην Αρχηγοί ΕΛ.ΑΣ. και ασφαλώς όπως είναι γνωστό, Ηπειρώτικης καταγωγής και βεβαίως Μέλη του Συλλόγου!

Ο Πρόεδρος κος Λάκκας, αφού τους παρέδωσε εγγράφως και ονομαστικά το νέο Δ.Σ, τους παρουσίασε τους στόχους που έχουν θέσει για δράσεις και εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της παρούσης θητείας και τους απένειμε τιμητική πλακέτα με το Έμβλημα του Συλλόγου.

Αμφότεροι και οι δύο, ανταποκρίθηκαν αμέσως στο αίτημα συνάντησης, τους υποδέχθηκαν με υπερηφάνεια και εμφανώς συγκινημένοι για την Φύση του Συλλόγου, ευχήθηκαν καλή επιτυχία και τους δήλωσαν πως θα είναι παρόντες και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια που θα αναδεικνύει τον Σύλλογο και τους σκοπούς του.

prevezanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis