Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 16/12/2016

Κεραυνοί  οι Άνδρες της  Εθνοφυλακής της νήσου Κύπρου απέδειξαν ότι δεν έχουν ηλικία …Πως αλλιώς να κατανοήσεις και πώς αλλιώς να καταλάβεις έναν Λαό που δεν καταλαβαίνει  ¨»Χριστό» …Αλλα και πολύ περισσότερο  από Αλλάχ!

photo-5-jpg-16

Άνδρες της  Εθνοφυλακής της Κύπρου με την υποστήριξη Αρμάτων Μάχη  και Βαρέων Όπλων Πεζικού της Εθνικής  Φρουράς ,σχεδίασαν και εκτέλεσαν αποκλειστικά με Ομάδες Εφόδου των Κυπρίων Εθνοφυλάκων που οι ενέργειες τους έβγαζαν κυριολεκτικά μάτια ….

photo-15-jpg-11

…Κάνοντας τους Εθνοφρουρούς  των Αρμάτων Υποστηρίξεως της επιχείρησης να αναρωτιούνται τι έχουν  πάρει αυτοί εδώ οι άνδρες !!!

photo-13-jpg-13

ΤΑΜΣ ʺΚΕΡΑΥΝΟΣʺ – Εκκαθάριση Συγκροτήματος Οικιών

     Η  «ΤΑΜΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ» σχεδιάστηκε και  εκτελέστηκε αποκλειστικά από τους Εθνοφύλακες….Με Αξιωματικούς της Εθνοφυλακής  σε εκτέλεση!photo-21-jpg-9

Παρά το γεγονός ότι η ηλικία των εθνοφυλάκων κυμαίνεται από 47 μέχρι 50 έτη, πολλοί εξ αυτών επιλέγουν και  μετά τη συμπλήρωση του πεντηκοστού έτους της ηλικίας τους να παραμείνουν στις τάξεις της Εθνοφυλακής ως εθελοντές.

photo-16-jpg-11Την 15 Δεκεμβρίου 2016 στο πλαίσιο εκπαίδευσης Μονάδων Εθνοφυλακής, διεξήχθη η ΤΑΜΣ διπλής ενεργείας ʺΚΕΡΑΥΝΟΣʺ που αφορούσε εκκαθάριση συγκροτήματος οικιών σε συνεργασία με τεθωρακισμένα και βαρέα

όπλα πεζικού!photo-3-jpg-14-1

. Το σενάριο περιελάμβανε  εχθρική εισχώρηση εντός κατοικημένης περιοχής σε Περιοχή Ευθύνης Ταξιαρχίας Πεζικού την οποία η Φίλια διοίκηση αποφάσισε να εξαλείψει άμεσα χρησιμοποιώντας   Άνδρες του Τάγματος της  Εθνοφυλακής ενισχυμένο με Τεθωρακισμένες Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς!

photo-14-jpg-13

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο γηραιότερος εθνοφύλακας ο οποίος έλαβε ενεργά μέρος στην έφοδο κατά των  ΕΙΣΒΟΛΈΩΝ ήταν ηλικίας 74 ετών !!!

photo-20-jpg-8     

Η άσκηση την οποία παρακολούθησε  από κοντά ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Γεώργιος Μπασιακούλης, επιβεβαίωσε το αξιόμαχο των Μονάδων Εθνοφυλακής και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων  της Κύπρου !!

photo-17-jpg-10-1photo-19-jpg-3

Στο τέλος οι Εθνοφύλακες παρέλασαν μπροστά από τον Αρχηγό της Εθνικής  Φρουράς που δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του  απο την Εκτέλεση της Ασκήσεως  και στο τέλος της Ασκήσεως απέδωσε τα Εύσημα ,στους Εθνοφύλακες της Μεγαλονήσου !

photo-9-jpg-12

 

veteranos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis