Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 04/10/2015

Μετά την πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά του «Daredevil» στη μικρή οθόνη από την Marvel, η DC Comics σε μια προσπάθεια να ορθώσει το ανάστημά της, μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και βγάζει από το συρτάρι το δυνατό της χαρτί -αφού ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν ετοιμάζονται για την κινηματογραφική τους αναμέτρηση- που δεν είναι άλλο από τους Watchmen.

Oι Watchmen, από τα πιο γνωστά κομικ της DC έκαναν το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο το 2009 δια χειρός Ζακ Σνάιντερ φέροντας περισσότερα από 180 εκατομμύρια δολλάρια στα αμερικανικά ταμεία. Ωστόσο, οι μετριοπαθείς αντιδράσεις από κοινό και κριτικούς έβαλε σε σκέψεις τους παραγωγούς για ένα δεύτερο μέρος, το οποίο και αναβλήθηκε.


Το τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς των «Watchmen»

Μέχρι σήμερα, που τα σχέδια φέρνουν τους σκοτεινούς ήρωες στο ΗΒΟ που ανοίγει τις πόρτες του να τους υποδεχτεί σε μια σειρά 40λεπτων επεισοδίων, υπό την γενική επιμέλεια του Ζακ Σνάιντερ.

Αυτό, ωστόσο που δεν έγινε ακόμα γνωστό, καθώς είναι υπο συζήτηση στέκεται το γεγονός αν αυτή η τηλεοπτική απόβαση θα αφορά τις ιστορίες πριν ή μετά την ταινία, καθώς το 2010 είχε κυκλοφορήσει μια σειρά κόμικ που πήγαινε την ιστορία πίσω και αφηγούνταν τις «εφηβικές» ιστορίες όλων των ηρώων.

Εν αναμονή των υπερηρωικών εξελίξεων..

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis