Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 23/11/2016

Διαβάστε το έγγραφο που εστάλη από την ΠΟΑΣΥ στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

 

Κύριε Αρχηγέ,

Οι Ακρίτες της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, αυτοί που φυλλάτουν Θερμοπύλες, αυτοί που καθημερινά βιώνουν την εγκατάλειψη της Πολιτείας, αυτοί που δέχθηκαν και δέχονται τον ορυμαγδό και την άκρατη βία από εγκληματικά και παραβατικά στοιχεία της Γείτονος Χώρας σήμερα και με τον πλέον επίσημο τρόπο δέχονται ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα προς επίρρωση αυτής της εγκατάλειψης.

Το αίσθημα ανασφάλειας πλανάται πιο έντονο από ποτέ και οι κυοφορούμενες αλλαγές που προτείνονται με το επίμαχο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος ανατρέπουν πλήρως το δόγμα εσωτερικής ασφάλειας και φύλαξης των συνόρων, με δεδομένο και την παράλληλη κατάργηση των στρατιωτικών φυλακίων.

Κύριε Αρχηγέ,

Με το επισυναπτόμενο υπ΄αρίθμ. 55/2016 από 20/11/2016 έγγραφό της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σας μεταφέρει το ομόθυμο συναίσθημα των αστυνομικών και της τοπικής κοινωνίας για την κατάργηση και συγχώνευση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης, που στην απευκταία περίπτωση υλοποίησης θα επιφέρει πολλαπλά και ασύμμετρα προβλήματα ασφαλείας στην μεθόριο. Παρακαλούμε, για την άμεση θεσμική σας παρέμβαση κυρίως προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας προκειμένου να εξευρεθεί η πρόσφορη λύση προς επωφελεία όλων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis