Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 31/08/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, για μία ακόμη φορά, εκφράζει δημόσια την έντονη διαμαρτυρία και ανησυχία της, διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα εξακολουθεί να υφίσταται το οξύμωρο, προγραμματισμένα γεγονότα εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται σαν έκτακτα. Συγκεκριμένα, για προγραμματισμένα γεγονότα στην Λευκίμμη Κέρκυρας, το προσωπικό που στελεχώνει την Ο.Π.Κ.Ε. της Δ.Α. Τρικάλων, το οποίο σημειωτέον είναι ήδη μειωμένο, ενημερώνεται την Δευτέρα 27-08-2018 και ώρες απογευματινές, ότι την επομένη αναχωρεί για εκτέλεση Υπηρεσίας στην Δ.Α. Κέρκυρας.

Ο προγραμματισμός των Επιτελείων εξακολουθεί να μην λαμβάνει υπόψη του ότι οι συνάδελφοι αυτοί έχουν μεταβεί ήδη από δυο φορές ο καθένας τους για ενίσχυση της Δ.Α. Κέρκυρας και κάποιοι από αυτούς θα μεταβούν την επόμενη εβδομάδα για ενίσχυση της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 83ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Οι Αστυνομικοί είναι και αυτοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ και έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις απέναντι σε αυτές, μεταφέροντας πίεση στις οικογένειες τους και αδυναμία οικογενειακού και προσωπικού προγραμματισμού.
 
[custom:google-ads]
 
Σε αυτές τις αλλεπάλληλες μετακινήσεις, που έχουν εξουθενώσει τους συναδέλφους και δημιουργούν κρίση στις οικογένειές τους, έρχονται να προστεθούν και οι ιδιαιτερότητες του νομού μας. Η κατεξοχήν τουριστική περιοχή των Ι.Μ. Μετεώρων-Καλαμπάκας, το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, καθιστούν αναγκαία την εμφανή Αστυνομική παρουσία, που συνεχώς αποδυναμώνεται, όταν μάλιστα μεγάλος αριθμός συναδέλφων βρίσκεται ήδη αποσπασμένος σε παραμεθόριες περιοχές (Έβρος–Νησιά) για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.
 
Η προχειρότητα του σχεδιασμού και η παροδικότητα του προγραμματισμού πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Οι προσωρινές και κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής αποφάσεις όχι μόνο δεν εξαλείφουν το πρόβλημα, αλλά απεναντίας δημιουργούν περισσότερα προβλήματα.

 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόριος
 


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis