Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:26 | 16/05/2015

Στοιχεία από τις αστυνομικές και εισαγγελικές έρευνες και φωτογραφίες που αποδεικνύουν την... στενή σχέση χρυσαυγιτών μεκοκαΐνη και χασίςφέρνει στο φως η εφημερίδα Εθνος της Κυριακής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ισχυρισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, ότι η ποσότητα χασίς που βρέθηκε στο σπίτι του -εκτός από το μαχαίρι και τα όπλα- ήταν «ξεχασμένη από τον προηγούμενο ενοικιαστή», καταρρίπτεται από το γεγονός ότι οι αρχές κατά την έρευνά τους βρήκαν και ένα μισοτελειωμένο τσιγάρο με χασίς στο τασάκι. Το τσιγαριλίκι, σε περίοπτη θέση, πάνω στο καλοριφέρ, δεν μπορεί -προφανώς- να ήταν του... προηγούμενου ενοικιαστή. Η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφία που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

 

Δημοσιεύονται επίσης φωτογραφίες από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή χρυσαυγίτη που δικάζεται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, στις οποίες κάνει χρήση ινδικής κάνναβης με τουλάχιστον ακόμη ένα πρόσωπο. Σε άλλη φωτογραφία κρατάει μαχαίρια τύπου «ματσέτα», με στριφτό τσιγάρο στο στόμα. Από τους σκληρούς δίσκους, η ΕΛ.ΑΣ ανέσυρε φωτογραφίες από όπλα και σφαίρες, γεμιστήρες πολεμικού όπλου και οβίδες. 

 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ο «νούμερο 2» του Πυρήνα της Νίκαιας και πρωτοπαλίκαρο του Γ. Πατέλη, αποτελούσε πελάτη σπείρας εμπόρων ναρκωτικών που διακινούσε κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική. Ο Γιώργος - Χρήστος Τσακανίκας φέρεται να έχει αγοράσει τουλάχιστον 7 γραμμάρια κόκας από τη σπείρα σε διάστημα δύο μηνών. 

 

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis