Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 11/01/2018

Με καλυμμένα τα πρόσωπα τους τα μέλη του Ρουβίκωνα εισβάλουν στο γραφείο συμβολαιογράφου στα Εξάρχεια και ξεκινούν τις καταστροφές και τις απειλές. 

Οι κουκουλοφόροι μόλις μπήκαν στο γραφείο έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Χωρίστηκαν σε υποομάδες και μπήκαν σε όλες τις αίθουσες. Ενα εξ αυτών που προφανώς είχε αναλάβει τον αρχηγικό ρόλο κατευθύνθηκε στο γραφείο της συμβολαιογράφου. Μαζί του ο άνθρωπος που εκτελούσε χρέη κάμεραμαν, προκειμένου να καταγράψει τα όσα συνέβαιναν. 

Το μέλος του Ρουβίκωνα που φέρεται να είναι ο αρχηγός στη συγκεκριμένη επιχείρηση φορώντας καπέλο και καλύπτοντας με ένα μαντήλι το πρόσωπό του εκτοξεύει απειλές κατά της Ουκρανίας Καϋμενάκη.
Μεταξύ άλλων της λέει «Ξέρουμε πως φοβάσαι και πωβς θες να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση. Σου συνιστούμε να το κάνεις. Ολοι συμβολαιογράφοι έχετε προειδοποιηθεί, θα έρθουν χειρότερα. Σου μιλάω πολύ ήρεμα τώρα, αλλά αν συμμετάσχεις σε άλλο πλειστηριασμό θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά».

Οση ώρα το συγκεκριμένο μέλος του Ρουβίκωνα μιλούσε στην συμβολαιογράφο τα υπόλοιπα μέλη της αναρχικής ομάδας κατέστρεφαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, εκτυπωτές) ρίχνοντας αλατόνερο.  

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο

Υπενθυμίζεται πως στις 10:05 μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο της Ουκρανίας Καϋμενάκη και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές, τα οποία περιέλουσαν με αλατόνερο.

«Σήμερα στις 10:05 πραγματοποίησαμε παρέμβαση στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καυμενάκη( Θεμιστοκλεους 42 2ορ όροφος ) που πληστιριάζει πρώτες κατοικίες για λογαριασμό της Eurobank και καταστρέψαμε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές με αλατόνερο», ανέφερε ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.  


iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis