Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 29/10/2019

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 12χρονης από την Μάνη που ισχυρίζεται ότι κακοποιούταν σεξουαλικά από τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της.

Το ανήλικο κορίτσι μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες, που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελο του Παιδιού,  Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» στο Open για την υπόθεση.

[custom:google-ads]

Όπως αποκάλυψε η μητέρα και ο ιερέας παρέα με δικηγόρο είχαν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού, προσπαθώντας να της αλλάξουν γνώμη για την κατάθεση της ενώ απαίτησαν να συλληφθεί και η παιδαγωγός που μίλησε το κοριτσάκι.

«Η μικρή ήρθε σε εμάς κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όταν ηρέμησε το κορίτσι μετά από δύο μήνες ανοίχτηκε στην παιδαγωγό. Η μητέρα ήταν υπέρ του ιερέα και μαζί με τον ιερέα και τον τότε δικηγόρο, είχαν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο σπίτι  είχαν προπηλακίσει το παιδί, απείλησαν το κορίτσι να αλλάξει την κατάθεσή του.

Τον Απρίλιο του 2018 ήρθε σε εμάς και μετά από δύο μήνες κατήγγειλε όσα κατήγγειλε. Οι άνθρωποι στο χωριό, μίλησαν κι αυτό ήταν αρκετό για να παρέμβει ο εισαγγελέας. Στην πρώτη φάση όταν ήρθε το παιδί δεν υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση. Ήρθε για την ποιότητα ζωής που ζούσε».

Πηγή: news.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραυματίστηκε αστυνομικός κατά τη σύλληψη οπλισμένων με μαχαίρια Αλγερινών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis