Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:15 | 16/12/2018

Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών χαιρετίζουμε όλους τους απόστρατους για τη ενθουσιώδη συμμετοχή σας στην κορυφαία πανελλαδική συγκέντρωση του συνταξιουχικού κινήματος, στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, που έδωσε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για τις δίκαιες διεκδικήσεις μας.

Ο αγώνας δυναμώνει και συνεχίζεται!

Σας καλούμε λοιπόν, την Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2018 να υψώσουμε πάλι τα πανό και τις σημαίες και να σμίξουμε απόστρατοι και συνταξιούχοι με το αγωνιστικό εργατικό κίνημα της πατρίδας μας, στα συλλαλητήρια τα οποία οργανώνονται από συνδικάτα, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες σε πολλές πόλεις της χώρας, για να διαμαρτυρηθούμε κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή το νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό του 2019.

[custom:google-ads]

Ο προϋπολογισμός αυτός, που η κυβέρνηση επιχειρεί να τον φτιασιδώσει ως πρώτο δήθεν μεταμνημονιακό, περιέχει όλα τα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα των μνημονίων. Συνεχίζει στο δρόμο της επίτευξης των ματωμένων πλεονασμάτων, με τη φοροληστεία του λαού, τους πλειστηριασμούς των κατοικιών, τη μείωση των κονδυλίων για την κοινωνική ασφάλιση και την υγεία. Η πρόβλεψη να πάρουν τα πιο εξαθλιωμένα από τις πολιτικές της λαϊκά στρώματα, τα ψίχουλα που θα πέσουν από το τραπέζι της διανομής του πλούτου στους μεγαλοεπιχειρηματίες, δεν αναιρεί τον αντιλαϊκό του χαρακτήρα, ούτε αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες στους εργαζόμενους, τους άνεργους, στους νέους, στους συνταξιούχους.

Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε για μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας:

• Αυξήσεις στις συντάξεις μας, καθώς και στους μισθούς των εργαζομένων. Επιστροφή όσων μας οφείλουν χωρίς αγωγές και δικαστικές αποφάσεις. Κανένας μισθός κάτω από 751 ευρώ, καμιά σύνταξη κάτω από 600 ευρώ για όλους.

• Αύξηση των κοινωνικών παροχών και δημόσια καθολική κοινωνική ασφάλιση.

• Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών και αντεργατικών νόμων της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

• Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και των άλλων χαρατσιών της φοροληστείας των συνταξιούχων και των εργαζομένων.

• Απαγόρευση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία της λαϊκής οικογένειας.

• Έργα υποδομής για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, των πυρκαγιών και των σεισμών.

• Απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

Συνάδελφοι αστυνομικοί,

Μην μας παραπλανούν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Ν.Δ. μπροστά στις επερχόμενες εκλογές.

Η διάσταση ανάμεσα σε όσα υποσχέθηκαν για τα ‘’αναδρομικά’’ και στα ψίχουλα της ‘‘εφάπαξ παροχής’’ είναι χαρακτηριστική της αξιοπιστία τους. Όχι στην καταστολή - Αγώνες μαζί με το λαό!

Να δώσουμε μαζική απάντηση βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες!

Όλοι οι απόστρατοι στα συλλαλητήρια της Τρίτης 18 Δεκέμβρη 2018.

Στην Αθήνα θα βρεθούμε ώρα 6.30΄μ.μ. στη συμβολή της οδού Αθηνάς με την πλατεία Ομόνοιας.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis