Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 11/01/2016

Σαββατόβραδο χθες και γύρω στις 21.30, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Παμφυλίας, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ν. Σμύρνης αποφασίζει να ελέγξει όχημα με 4 άτομα.

Την ίδια στιγμή το Κέντρο Επιχειρήσεων δίνει σήμα για ληστεία σε οικία στην οδού Αγησιλάου!!

{ Εσείς τι θα κάνατε..?? }

Είναι μία ακόμη περίπτωση -από τις εκατοντάδες- που ο Αστυνομικός καλείται να πάρει πολύ κρίσιμες αποφάσεις σε δευτερόλεπτα..

Η Ομάδα διαβιβάζει ότι θα συνεχίσει κανονικά τον έλεγχο, συνυπολογίζοντας την άμεση δραστηριοποίηση των υπολοίπων Ομάδων για το σημείο της ληστείας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, η οδηγός ενός οχήματος που περνά από 'κει ζητά να την ακολουθήσουν στον τόπο της ληστείας!! Οι Συνάδελφοι την ενημερώνουν ότι άλλες Ομάδες μας είναι καθ' οδόν για το σημείο, συνεχίζοντας τον έλεγχο..

Σε ελάχιστο χρόνο, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ του Αγ. Δημητρίου φτάνει στην Αγησιλάου και ενημερώνει για 4 άτομα μαυροφορεμένα που έχουν διαπράξει τη ληστεία.

Τα 4 άτομα που ελέγχονται ήδη, είναι μαυροφορεμένα..

Η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ν. Σμύρνης αποφασίζει να προσαγάγει τα άτομα στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου.

Εκεί προσέρχεται και ο παθών ο οποίος τα αναγνωρίζει ως τους δράστες της ληστείας!!

Κατά τη σωματική έρευνα που διεξάγεται, βρίσκεται κλειδί, το οποίο είναι από την οικία του παθόντα. Δε βρίσκονται όμως τα κλοπιμαία..

Η Ομάδα επιστρέφει στο αρχικό σημείο εντοπισμού του οχήματος και κατόπιν εξονυχιστικών ερευνών βρίσκει πεταμένα τα χρυσαφικά που είχαν κλαπεί!! Άψογος συντονισμός, άριστοι χειρισμοί, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Πολίτη.

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

*Το παραπάνω κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb ΔΙΑΣ in Action

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis