Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 20/03/2019

Ένα θεατρικό δρώμενο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της παράστασης “Σκηνές από ένα γάμο” του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Λουδάρος τοποθέτησε ζευγάρια γύρω από τον τόπο που διεξαγόταν η συνέντευξη Τύπου, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Ένα νεαρό ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές, ένα ζευγάρι να μαλώνει στη μέση του δρόμου και ένα ζευγάρι ώριμης ηλικίας που φροντίζουν τρυφερά ο ένας τον άλλο.

[custom:google-ads]

Ο καυγάς του δεύτερου ζευγαριού ωστόσο αναστάτωσε κατοίκους και περαστικούς που κάλεσαν την αστυνομία. Αμέσως παρενέβη ο Αντώνης Λουδάρος και η Παυλίνα Χαρέλα που εξήγησαν στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, τους έδειξαν το ενημερωτικό υλικό της παράστασης και οι αστυνομικοί αποχώρησαν.

“Το ευχάριστο είναι πως τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος είναι ευαισθητοποιημένος σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ακόμα και λεκτικής και δεν μένει αμέτοχος”, είπε σχετικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis