Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 14/05/2017

Μαζί με ένα νεαρό φιλοξενούμενό τους προσπαθούσαν να επιδοθούν στην καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο δυο αδέλφια στην Αμφιλοχία, αλλά δεν πρόλαβαν να θέσουν σε λειτουργία το αυτοσχέδιο εργαστήριό τους παρ’ όλο που είχαν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Κι αυτό γιατί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου πληροφορήθηκαν έγκαιρα τις παράνομες δραστηριότητές τους και έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια τους. Σε αυτό του 51χρονου, βρήκαν μόνο δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων, δυο μεταλλικούς τρίφτες και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς και μια συσκευασία με 103 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Όμως, στο σπίτι του 59χρονου, όπου φιλοξενείται και ένας 23χρονος Πολωνός, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 7,2 γραμμαρίων, τρία γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς, μια σιδερογροθιά και όλα τα σύνεργα υδροπονικής καλλιέργειας, δηλαδή 18 μεταλλικούς σωλήνες, μια λάμπα φωτισμού, ένα κομμάτι σωλήνα αλουμινίου, τέσσερις συσκευασίες φυτοφαρμάκων και διάφορα εγχειρίδια για την καλλιέργεια.

Τα αδέλφια και ο αλλοδαπός φιλοξενούμενός τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis