Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:30 | 25/08/2016

Η χτεσινή σύλληψη Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όπως φαίνεται, προκάλεσε την αντίδραση ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, που με σημερινή τους ανακοίνωση στην ιστοσελίδα   athens.indymedia.org ανέφεραν τα παρακάτω:

Το βράδυ της Τετάρτης ένας σύντροφος της κοινότητας των Προσφυγικών Αλεξάνδρας υποβλήθηκε σε βίαιο έλεγχο από ομάδα δυας, ενώ επέστρεφε από τη Νοταρά. Ύστερα έγινε προσαγωγή στο τμήμα των Αμπελοκήπων και στη συνέχεια του απαγγέλθηκε κατηγορία για απείθια στην εξακρίβωση των στοιχείων του και μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ με άνωθεν εντολή. Η δικογραφία δεν είναι ακόμα προσβάσιμη σε δικηγόρο.

 Ο κρατούμενος σύντροφος σε όλη την διάρκεια της «επαφής» του με τα μαντρόσκυλα των αφεντικών τα στόλιζε με τους «τίτλους τιμής» που αξίζει το «έργο» τους.

 Λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, σύντροφοι της κοινότητας των Προσφυγικών και αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στην ΓΑΔΑ, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στο κράτος και την καταστολή και για την υπεράσπιση των Προσφυγικών. Αφού στάθηκαν με παλμό για κάποια ώρα, αποχώρησαν συντεταγμένα, συνεχίζοντας να φωνάζουν συνθήματα μέχρι μέσα στην κατειλημμένη γειτονιά.

 Το πρωΐ στις 11 καλείται συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου θα μεταφερθεί ο σύντροφος για να περάσει από εισαγγελέα και ενδεχομένως από αυτόφορο.

 

athens.indymedia.org

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis