Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:28 | 13/06/2018

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Αγίου Δημητρίου συνεχίζουν τις επιτυχίες, ως καλοκουρδισμένη ομάδα.

Μετά τις γνωστές πρόσφατες επιτυχημένες με επ´αυτοφώρω συλλήψεις του παιδόφιλου πατέρα που εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά του και του εκβιαστή που αποσπούσε χρηματικά ποσά από επιχειρηματία, το τελευταίο διάστημα, οι επιτυχίες τους συνεχίστηκαν.

Ύστερα από υπομονή, επιμονή και αρκετές ώρες παρακολούθησης συνέλαβαν ημεδαπό φυγόποινο εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και πολυετείς καταδικαστικές αποφάσεις για «απάτες» και για «σύσταση και συμμορία». 

Αξιοποίησαν άμεσα πληροφορία για πώληση κλεμμένης εξωλέμβιας μηχανής, που είχε κλαπεί προ μηνών από εξοχική κατοικία στην Αττική.

[custom:google-ads]

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθη τόσο ο κλέφτης όσο και το άτομο που είχε προβεί στην αποδοχή της και στη συνέχεια τη διέθετε προς πώληση μέσω του διαδικτύου, η δε μηχανή παρεδόθη στον παθόντα.

Μετά από πολύμηνη επίμονη και οργανωμένη προσπάθεια εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος υπαλλήλου γνωστού κέντρου διασκεδάσεως της περιοχής, την ώρα εργασίας του.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ο ηθικός αυτουργός συνελήφθη και διετάχθη η προσωρινή κράτησή του σε κέντρο κράτησης. Η έρευνα συνεχίζεται για να συλληφθούν και οι φυσικοί αυτουργοί.

Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι παρά τις όποιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα όταν υπάρχει το μεράκι, η ομαδικότητα, η καλή συνεργασία, η αγάπη και η σωστή οργάνωση ξεπερνιούνται οι όποιες δυσκολίες με μοναδικό σκοπό την τόνωση αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis