Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης κατάφεραν να εξιχνιάσουν 10 κλοπές δίκυκλων

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 4 ΟΧΗΜΑΤΑ
Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης κατάφεραν να εξιχνιάσουν 10 κλοπές δίκυκλων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 10 κλοπές δίκυκλων οχημάτων, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 27-12-2016 έως 5-1-2017, στην πόλη της Ξάνθης.

Την 05-01-2017 συνελήφθη, στην Ξάνθη, ένας 15χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Ξάνθης συνέλαβαν τον συγκεκριμένο ανήλικο δράστη, γιατί σύμφωνα με την έρευνα, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας από κοινού με άλλους δύο, άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης, συνολικά 10 δίκυκλα οχήματα (7 μοτοσικλέτες και 3 μοτοποδήλατα).

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ένα προστατευτικό κράνος μοτοσικλέτας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει, επανειλημμένα, κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.