Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:02 | 12/05/2018

Οι αυξημένες περιπολίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας στο εθνικό οδικό δίκτυο, για την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και το φόβο τυχόν επεισοδίων φαίνεται να απέδωσαν καρπούς καθώς είχαμε δύο συλλήψεις στην Ε.Ο. για όπλα και ναρκωτικά. Συγκεκριμένα με βάση το δελτίο τύπου της Α.Δ. Λάρισας:

Συνελήφθησαν σήμερα (12-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 28 και 29 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (8,35) γραμμαρίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.

[custom:google-ads]

Επίσης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί (12-05-2018) στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 39, 33 και 47 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, καθώς και μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (6,85) γραμμαρίων.

Πηγή: thessaliatv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis