Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:48 | 09/08/2016

Μετά από κάθε μεγάλη καταστροφή από πυρκαγιές, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα ειδησεογραφικά μέσα τον παίζουν κυρίως οι διάφοροι πολιτικοί και τοπικοί άρχοντες που εξαγγέλλουν μέτρα αποκατάστασης, κοινώς να δίνουν υποσχέσεις που τις περισσότερες φορές δεν τηρούν.

Αυτοί που ουσιαστικά έχουν όλη την αγωνία και ρισκάρουν πολλές φορές ακόμη και τη σωματική τους ακεραιότητα, οι πυροσβέστες συνήθως περνούν στα ψιλά!

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα πάντα προσπαθεί να δώσει δημοσιότητα στα μικρά και μεγάλα κατορθώματα αυτών των ανθρώπων που μπορεί και 3 μέρες να βρεθούν μακριά από τα σπίτια τους και να κάνουν την καμένη γη προσκέφαλο τους.

Ευτυχώς στη μεγάλη φωτιά στη Λίμνη Ευβοίας η σπουδαία συμβολή κυρίως των απλών πυροσβεστών δεν πέρασε απαρατήρητη. Και τα περισσότερα παιδιά ήταν από τη Λαμία και τη Φθιώτιδα και αξίζει και ‘μεις να κάνουμε μια επιπλέον αναφορά και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Limnh ZohΜέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επωνύμων και μη ανθρώπων φάνηκε η πολύτιμη συμβολή τους.

Limnh GrassiΕνδεικτικές οι αναρτήσεις της πρώην Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter και της Ιταλίδας Silvia Grassi στο facebook.

 

 
www.efthia.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis