Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 10/10/2016

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, οι Βρετανοί υπουργοί δέχτηκαν συστάσεις να μην φοράνε Apple Watch κατά τη διάρκεια των υπουργικών συμβουλίων, υπό τον φόβο ότι Ρώσοι κατάσκοποι θα μπορούσαν να τα έχουν παγιδεύσει και να ακούν τι συζητείται μεταξύ των κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών.

AdTech Ad

Η εφημερίδα, επικαλούμενη δικές της πηγές, υποστηρίζει ότι επί των ημερών της Τερέζα Μέι ζητήθηκε από τους υπουργούς να μην τα φοράνε, αφού πιστεύεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν από χάκερ ως συσκευές συνακρόασης. Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Ντέιβιντ Κάμερον αρκετοί Βρετανοί υπουργοί φορούσαν smartwatches, μεταξύ των οποίων και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Βρετανίας, Μάικλ Γκοβ.

Ήδη από τα τέλη 2013, τα smartphones έχουν επίσης απαγορευτεί από τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου της Βρετανίας, με τους υπουργούς να τοποθετούν τα τηλέφωνά τους σε ειδικά κουτιά με επένδυση μολύβδου προτού εισέλθουν στην αίθουσα.

Τους Βρετανούς έσπευσαν να μιμηθούν οι Αυστραλοί, οι οποίοι απαγόρευσαν επίσης τη χρήση του Apple Watch και των άλλων smartwatches εντός του υπουργικού συμβουλίου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis